Miksi blogi?

Olen jo kauan miettinyt oman blogin perustamista. Yhtenä syynä siihen on ollut se, että blogia on huomattavasti helpompaa päivittää kuin kotisivuja (tietämättömille: http://aamunvaloa.dy.fi). Lisäksi itselläni on ollut mielenkiintona kirjoittaa jotain, pääosin kristinuskosta liittyvää tekstiä ja ehkä jopa julkaista. Muutaman vuoden, nyt hieman muista kiireistä hiipuen olen kirjoitellut mm. radikaali.netin ja nettipappi.netin foorumeille monta monta viestiä. Nyt ajattelin, että aika voisi olla kypsä sitten sen oman blogin aloittamiseen.

Aikomuksenani oli tehdä blogini WordPressillä, mutta tämä toimikoon nyt ainakin aluksi vaihtoehtoisena versiona. Blogini toimii ensisijaisesti vain kotisivujeni jatkeena, jotka siis löytyvät jo ylhäältä. Sieltä löytää lisää tietoa minusta, blogin ainoasta kirjoittajasta. Jos blogistani liikenee jollekin jotain iloa, niin olen iloinen kuullakseni siitä. Mikäli on jotain henkilökohtaista kysyttävää tai palautteen antoa, niin sitä voi antaa sähköpostiosoitteeseeni: aamunvaloa [at] gmail [dot] com. Katsotaan mitä tästä tulee.

Elämä on aamunvaloa, luottamusta ja janoa. Aamunvaloa siksi, että jokainen päivä on uusi, täynnä ihmeitä ja se kannattaa ottaa siten vastaan. Luottamusta siksi, että meillä on Taivaan Isukki, joka pitää meistä huolen; me saamme luottaa Häneen sekä toisiimme. Janoa sen takia, koska koko elämämme ajan me janoamme Hengen tuulta ja läheistä suhdetta Jumalaan, johon me opimme Kristuksessa Jeesuksessa.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s