Uudet kotisivut

Ajat ovat muuttuneet. Niin myös kotisivuni…

Lähes tasan kaksi vuotta sitten aloitin kirjoittamaan epäsäännöllisesti blogia. Tätä varten loin vanhojen kotisivujeni rinnalle Bloggeriin blogin, jonka kirjoitukset julkaisin myös Kotimaa24:n blogisivustolla. Tällöin blogini ensimmäisessä kirjoituksessa kirjoitin näin:

Aikomuksenani oli tehdä blogini WordPressillä, mutta tämä toimikoon nyt ainakin aluksi vaihtoehtoisena versiona. Blogini toimii ensisijaisesti vain kotisivujeni jatkeena, jotka siis löytyvät jo ylhäältä. Sieltä löytää lisää tietoa minusta, blogin ainoasta kirjoittajasta. Jos blogistani liikenee jollekin jotain iloa, niin olen iloinen kuullakseni siitä. Mikäli on jotain henkilökohtaista kysyttävää tai palautteen antoa, niin sitä voi antaa sähköpostiosoitteeseeni: aamunvaloa [at] gmail [dot] com. Katsotaan mitä tästä tulee.

Nyt aika on viimein kypsä. Ajat ovat muuttuneet. Vanhat kotisivuni vaikuttivat auttamatta vanhanaikaisilta ja kankeilta. Sain kuin sainkin WordPressillä luotua uudet sivut, jossa yhdistyy blogini ja uudistuneet kotisivuni. Tallella ovat vanhat blogipostaukset, joskin siirrossa ainakin kirjoitusten ulkoasu on saattanut hieman kärsiä. Jatkan yhä osan kirjoitusteni julkaisemista Kotimaa24:ssä, mutta en kaikkien. Blogger-blogini lopetan samaan aikaan. Paras väylä seurata kirjoituksiani on siis tämä sivusto.

Sivujen ohessa löytyy paitsi siis blogini, myös tietoa minusta ja harrastuksistani, mahdollisista opetuksistani ja linkkejä sivuille, joissa itsekin vierailen. Niiden lisäksi etusivulla näkyy myös feedi uudesta Twitter-tilistä, jonka perustin yhdessä kotisivujeni kanssa. Palautetta ja parannusehdotuksia, käännös- ja kirjoitusvirheitä, minkälaista tahansa voi edelleen lähettää vanhaan tuttuun osoitteeseen aamunvaloa[at]gmail[dot]com. Niitä vastaanotan ja niihin vastaan mielelläni!

Jatkakaamme uuden aamun valon toivossa, luottamuksessa ja Hengen janossa!

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s