Uutisia kiireiseltä keväältä

Kirjoituksia ei ole tullut kuukausittaisella tahdilla enää tänä vuonna. Pitkä putki olikin jo liian hyvää ollakseen totta, vai miten se nyt menikään. Viimeisin kirjoitus on tammikuulta. Maaliskuukin jäisi välistä, ellei tällaista pseudokirjoitusta tulisi julkaistua.

Yksinkertainen syy kirjoitusten vähyyteen on kiire. Kaikkea tässä yritetään suunnitella samaan aikaan, ja sitä on lupailtu liian moneen paikkaan yhdellä kertaa. Hyviä tekosyitä löytyy aina omalle laiskuudelle. Pitäisi vain ottaa itseään niskasta kiinni. Pitäisi ottaa sellainen Teinos-asenne (ks. Teologin työ -otsikon alta. Asenteella en tarkoita kääntymistä katoliseen kirkkoon) kehiin tässä kirjoittelussa.

Jotain keväällä tapahtuneesta ja tapahtuvasta voi (ruotsia ymmärtävät) lukea täältä. Isoja muutoksia tapahtuu elämässä, joskin erityisesti mielessä siintää juuri tällä hetkellä Åbo Akademin kielikoe, johon on aikaa enää vajaa kuukausi. Jos tällä kertaa tärppäisi.

Joitain kirjoituksia on kuitenkin prosessoinnin alla. Ensinnäkin kävin helmikuussa ensimmäistä kertaa Lapissa elämäni aikana. Siellä opetin Jeesuksesta Vanhan testamentin täyttymyksenä. Tarkoituksena olisi julkaista jonkinlainen lyhyt tekstiversio siitä opetuksesta täällä (hieman sitäkin lyhyemmän version voi löytää ruotsiksi täältä). Sen lisäksi olen viime vuoden aikana törmännyt Torben Søndergaard -nimiseen kaveriin. Hänen teologiaansa liittyen olen kirjoittamassa yhtä tekstiä, joka olisi tarkoitus myöhemmin myös kääntää ruotsiksi.

Tällaista siis tältä erää. Kirjoitetaan sitten itsestä, kun ei muutakaan tule saatua aikaiseksi. Kulttuurellisen narsismin aikaa kun eletään, niin sehän sopii vallan mainiosti Ja tämähän sujui vallan vaivatta ja suorastaan kivuttomasti! Näin se maailma makaa.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s