Musiikki

Musiikki on myös yksi kiinnostukseni kohteista. Yläasteaikana Guitar Heron, John Myungin ja Lempäälän seurakunnan tarjoaman mahdollisuuden viitoittamana tartuin bassokitaraan ja sillä tiellä ollaan edelleen. Basistilla ja teologilla on myös ainakin yksi asia yhteistä: neljä vierasta kieltä.

Samoihin aikoihin bassokitaran hankkimisen kanssa perusteltiin Lempäälän nuoressa seurakunnassa ensimmäistä gospelbändiviritystämme. Kolmistaan siinä soittelimme ja harjoittelimme soittamista useamman vuoden esiintyen pääasiassa oman seurakunnan tapahtumissa. TYKin kautta päädyin bassottelemaan hetkeksi aikaa toiseenkin bändiin. Nykyään vanha bändi on jäänyt pois, mutta uutta proggista on kehitteillä.

Myöhemmin olen myös opetellut ihan kitaransoittoa, vähän koskettimilla pelleilyä sekä muutakin rummuttelua kuin vain pöytien. Olen jonkun verran pseudosävellellyt biisejä, enemmän sitten sanoittanut. Välillä olen myös tuuraillut esimerkiksi messubändissä. Intensiivisen viikon miksauksen ja äänentoiston pystyttämisen parissa olen viettänyt Ville Saarikankaan valvovan silmän alla Ryttylässä. Konsertin järjestämispuoli on tullut tutuksi Tampereen yhteiskoulun lukion oppilaiden järjestämän Valotykki-tapahtuman kautta.

Lempigenret ja -bändit löytää helposti Last.fm -profiilistani.

Mainokset